fbpx

Velkommen til

Aalborg osteopati

Hos Aalborg Osteopati finder du ud over osteopatiske behandlinger også AtlasPROfilax.

AtlasPROfilax hos

Aalborg osteopati

Hvorfor er Atlasknoglen ofte ikke i sin optimale position? Der er ikke nogen egentydig forklaring på, hvorfor problemet forekommer i så massivt omfang, som det er tilfældet. Nogle af forklaringerne skal formentlig findes i nogle af følgende årsager:

Hvorfor AtlasPROfilax?

Hvilke problemer forårsager Atlas, når den er ude af sin optimale position?

Når Atlas er ude af sin optimale position forårsager det en reduktion i åbningens diameter ved bunden af kraniet og rygsøjlen. Dette sætter rygmarven, periferie nerver i området samt de kranienerver, der passerer igennem området under konstant stress. Herudover påvirkes blodforsyningen og lymfesystemet til og fra hovedet og hjernen.

Når Atlas bringes tilbage i sin korrekte position, kan nervesystemet og blodforsyningen virke uforstyrret. Dette fremmer og muliggør selvhelbredende processer i hele kroppen, fuldstændigt i tråd med den osteopatiske tankegang. Den menneskelige krop begynder at fungere til sit fulde potentiale, forudsat at individets livsstil hjælper kroppen med at gøre det.

Der er mange muligheder for at hjælpe kroppen med at støtte arbejdet påbegyndt af AtlasPROfilax-behandling, såsom massage, sund kost, motion o.a. Du kan få vejledning i hvordan du gør dette, når du får din behandling hos Aalborg Osteopati og AtlasPROfilax.

Symptomer AtlasPROfilax blandt andet kan hjælpe på:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.