fbpx

Velkommen til

Aalborg osteopati

Hos Aalborg Osteopati finder du ud over osteopatiske behandlinger også AtlasPROfilax.

AtlasPROfilax hos

Aalborg osteopati

AtlasPROfilax kan udføres som en “stand alone treatment”, eller som en del af et osteopatisk forløb, hvor der også tages højde for andre problemer opstået i den fysiske krop igennem livet.

AtlasPROfilax er en behandling, der blev udviklet af René Claudius Schümperli, en schweizisk holistisk behandler, der var drevet af at finde en løsning på sine egne sundhedsmæssige problemer, da ingen læger eller terapeuter havde været i stand til at hjælpe ham.

Hvad er AtlasPROfilax?

Om AtlasPROfilax?

Schümperli’s forskning førte ham i 1993 til den opdagelse, at den øverste nakkehvirvel, også kaldet Atlas, hos langt størstedelen af befolkningen, var ude af sin optimale position. Han var overbevist om, at denne opdagelse indeholdt svaret på hans mange sundhedsmæssige problemer.

Det fremherskende syn på tidspunktet fra det 19. århundredes kiropraktikmanualer var, at Atlas hos de fleste mennesker havde hvad der blev betegnet som en sub-luxation. Atlas var altså ikke i sin korrekte position. Schümperli mente, at i virkeligheden var problemet med positionen af Atlas af langt større betydning end generelt antaget.

Metoden består af en specifik massage, der udføres ved hjælp af et patenteret AtlasPROfilax® ikke-invasivt massageværktøj. Metoden fjerner spændinger i stramme og ømme nakkemuskler.

Der foretages ikke nogen former for manipulation eller pludselige bevægelser under behandlingen, der derfor er meget sikker.

Sådan udføres AtlasPROfilax

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.