Velkommen til

Aalborg osteopati

Her finder du produkter fra Zinzino

Zinzino hos

Aalborg osteopati

Zinzino Balance olie er en række af forskellige sunde olier der indeholder to af de vigtigste fedtsyrer vi skal have gennem kosten, nemlig omega-3 og omega-6. Disse to fedtsyrer udgør en stor del af cellemembranen i vores celler, og hvis de to er i ubalance kan det medføre flere sundhedsmæssige komplikationer og problemer.

Undersøgelser har vist at langt de fleste der bor i den vestlige verden har en meget stor ubalance mellem de to fedtstoffer, og dette har Zinzino besluttet sig for at prøve at gøre noget ved. Med deres produktlinje Zinzino Balance tilbyder de forbrugere et form for kosttilskud i form af en række sunde olier, der kan hjælpe med at genoprette balancen mellem mængden af omega-3 og omega-6 i kroppen.

Produktet kan fås i tre forskellige versioner, og dette betyder at der er noget for enhver smag og præference. Du kan enten vælge at købe produktet som en olie du skal tage med et måltid eller mellem måltiderne. Olien fås i tre forskellige smagsvarianter, og du skal derfor ikke bekymre dig om at den smager grimt eller at du ikke bryder dig om den. Zinzino  er dog også godt klar over at ikke alle er lige glade for at skulle spise en hel skefuld olie ad gangen, og derfor tilbyder de også Zinzino Balance på smoothieform. Her får du ikke blot både omega-3 og omega-6 fedtsyrerne, du får også et stort proteintilskud samt forskellige vitaminer og fibre, som gør Zinzinos såkaldte ”BalanceShake” til en god og sund start på dagen. Endeligt er det muligt at købe nogle mindre to-go beholdere af Zinzino Balance med vaniljesmag, som lader dig tage dit kosttilskud med på farten.

Test din fedtsyrebalance med Zinzinos laboratorietest

For at teste og bevise virkningen af deres olier, har Zinzino lavet deres egen laboratorietest som gør det muligt at påvise en ændring i balancen af omega-3 og omega-6 fra før man tog olien og 120 dage efter man er begyndt på forløbet. Selve undersøgelsen bliver foretaget under ordnede og godkendte laboratorieforhold af dygtige og erfarne eksperter inden for området, da du kun på den måde kan være sikker på at få et pålideligt resultat. Testen har en sikkerhedsprocent på 98%, hvilket betyder at du når du får dit resultat kan være næsten helt sikker på at det er korrekt.

For at teste balancen mellem omega-3 og omega-6 i kroppen skal forskerne bruge en blodprøve, som du selv tager derhjemme med en nål du får tilsendt når du bestiller en Zinzino BalanceTest. Den lille blodprøve leveres til laboratoriet hvor det analyseres, og det er derefter inden for 20 dage muligt for dig at se resultatet på Zinzinos hjemmeside. Efter du har taget blodprøven kan du med fordel vælge at begynde på at tage Zinzino Balance, og efter 120 dage tage endnu en test for at se om din balance mellem omega-3 og omega-6 i din krop har ændret sig til det bedre.

Hvis testen viser bedring eller optimale forhold, kan du med fordel fortsætte dit indtag af zinzinos olier, for at bedre eller vedligeholde din fine balance.

BalanceOil+, 300 ml

BalanceOil+ er en helt naturlig Polyfenol omega Afbalancér kosttilskud med et højt indhold af olivenpolyfenoler, omega-3 og vitamin D3. Det justerer og vedligeholder sikkert EPA- + DHA-niveauer og Omega-6:3-balancen i kroppen, mens du beskytter dine celler mod oxidering. Den indeholder en førsteklasses blanding af olier udvundet af vilde, små fisk og ekstra jomfruolivenolie.

Indhold: 300 ml

Køb produkt

BalanceOil+ Vegan

En synergistisk blanding af havmikroalge-olie med store mængder EPA, DHA og DPA, ekstra præhøstet jomfruolivenolie med store mængder OA og polyfenoler, echiumfrøolie med store mængder SDA, ALA og GLA, samt vegansk vitamin D3.

Vores BalanceOil+ Vegan hjælper med at beskytte celler mod rust (oxidering) og justerer effektivt dit Omega-6:3-forhold, der understøtter normal hjerne- og hjertefunktion, samt immunforsvaret.

Indhold: 300 ml

Køb produkt

BalanceOil AquaX, 300 ml

Vandopløselig formel – perfekt, hvis du vil nyde BalanceOil uden teksturen og smagen af fiskeolie. En førsteklasses blanding indeholdende naturlig vildfiskeolie, rig på Omega 3 (EPA + DHA), oliven polyfenoler og vitamin D3. Zinzino Balance Oil AquaX hjælper med at beskytte celler mod rustning (oxidation) og justerer kroppens Omega 6:3 balance, der understøtter normal hjernefunktion, hjertefunktion og immunsystem.

Indhold: 300 ml

Køb produkt

BalanceTest

Få et unikt indblik i din krops Omega 6:3 balance og se de individualiserede “Før og Efter” BalanceTest resultater. Denne nemt gennemførlige tørblodtest, som analyseres af det uafhængige laboratorium VITAS, kan hurtigt udføres hjemme og hjælper dig med at starte dit sundhedskoncept.

Køb produkt

Essent

Næste generations kosttilskud. Dette ultra-rene, molekylært testede Polyfenol Omega Balance kosttilskud tilpasser og vedligeholder Omega-6:3 balancen sikkert, beskytter cellerne mod rustning (oxidation) og understøtter normal hjernefunktion, hjertefunktion og immunsystem.

Indhold: 60 softgel-kapsler pakket separat i blisterpakninger, så de er så friske som muligt.

Køb produkt

ZinoBiotic

En blanding af fem naturlige kostfibre, der metaboliserer i tyktarmen, understøtter væksten af venlige bakterier, fremmer sunde tarmfunktioner, reducerer følelsen af oppustethed og skaber balance i kroppens kolesterolniveauer.

Køb produkt

Protect+

Protect+ er et naturligt kosttilskud, der understøtter dit immunforsvar, så du kan føle dig godt tilpas og forblive frisk. Det indeholder de effektive veganske vitamin D3 og C, som bidrager til et normalt immunsystem, samt effektive og klinisk dokumenterede 1-3, 1-6 betaglucaner. Protect virker bedst, når det tages dagligt, eftersom de vigtigste medfødte immunceller fornyes hvert 1-2 døgn, og alle skal primes for at kunne fungere effektivt.

Køb produkt
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.