fbpx

Velkommen til

Aalborg osteopati

Her finder du produkter fra Actinovo

Actinovo hos

Aalborg osteopati

Af de fleste konventionelle kosttilskud optages og udnyttes kun en lille del effektivt i kroppen. Actinovos produkter er en revolution på markedet for kosttilskud. Vores løsning: liposomer. Det eneste effektive alternativ til injektion. Aktive ingredienser er indkapslet i nanoskopiske små liposomer og leveres sikkert til alle kroppens celler igennem fordøjelsessystemet.

Absorptionen kan ved hjælp af liposomer øges op til 98%.

C-vitamin

Oplev C-vitaminets kraft på en helt ny og revolutionerende måde.

Vitaminet – også kaldet ascorbinsyre – har vist sig at være meget vigtigt for normal immunfunktion. Dets rolle i kollagensyntese understøtter vores bindevæv. Det har en betydelig indflydelse på blodkarernes sundhed, nervesystemet og vores energimetabolisme.

C-vitamin er i stand til at øge optagelsen af jern og hjælper med at regenerere E-vitamin i kroppen. Andre fordele ved at have et tilstrækkeligt C-vitaminindtag er reduktion af oxidativ stress, træthed og binyretræthed.

Absorptionen kan øges til op til 95% sammenlignet med C-vitamin tabletter eller C-vitamin pulver.

Køb produkt

B-vitamin komplex

B-vitaminer er en gruppe vitaminer, der repræsenterer centrale regulatorer for hele stofskiftets funktion. De er vigtige for normal cellefunktion og sund energimetabolisme. Deres positive virkning påvirker generelt energiniveau og sundhed i huden, håret, slimhinderne, nervesystemet og i blodkarrene.

Koncentration: 5 ml indeholder 1 mg B1, 1,5 mg B2, 16 mg B3, 6 mg B5, 1,5 mg B6, 50 µg biotin, 0,25 mg folinsyre og 50 µg B12

Køb produkt

Liposomal Magnesium

Lorem ipsum dolor sit amet

Køb produkt

Liposomal Resveratrol (Stilbenoid, Polyphenole)

Lorem ipsum dolor sit amet

Køb produkt

Liposomal R-Alpha Lipoic Acid + Vitamin C

Lorem ipsum dolor sit amet

Køb produkt

Liposomal Astragalosides (Astragalus, Astragalosides IV)

Lorem ipsum dolor sit amet

Køb produkt

C-vitamin og zink

Zink er et vigtigt mineral for vores stofskifte. Det gør det muligt for vores celler, at opretholde et sundt immunsystem og forebygge og reducerer oxidativt stress. Det hjælper med at vedligeholde strukturer i vores bindevæv såsom hår, hud, negle og knogler.

C-vitamin i Actinovos formulering understøtter en sund immunfunktion og kan reducere træthed og udbrændthed, samt understøtte kollagendannelsen i kroppen.

Køb produkt

D-vitamin D3 + K2

D3-vitamin er den aktive form for D-vitamin, som vores krop kan producere ved hjælp af sollys. D3-vitamin spiller en vigtig rolle i calciummetabolismen i kroppen og sikrer et velafbalanceret immunsystem. En ekstra mængde D-vitamin hjælper os især i tider, hvor vi får for lidt dagslys.

Også vigtigt i kombination med vitamin D3 er vitamin K2. Det understøtter funktionerne i vitamin D. På grund af deres indkapsling i liposomer kan vitamin D3 og K2 komme uhindret ind i blodbanen med øget hastighed.

Køb produkt
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.