Hvad er AtlasPROfilax?

Hos Aalborg Osteopati finder du ud over osteopatiske behandlinger også AtlasPROfilax. Aalborg Osteopati og AtlasPROfilax er første og eneste klinik for behandling med AtlasPROfilax i Jylland.

AtlasPROfilax kan udføres som en "stand alone treatment", eller som en del af et osteopatisk forløb, hvor der også tages højde for andre problemer opstået i den fysiske krop igennem livet.

Læs mere om osteopati her på hjemmesiden.

AtlasPROfilax er en behandling, der blev udviklet af René Claudius Schümperli, en schweizisk holistisk behandler, der var drevet af at finde en løsning på sine egne sundhedsmæssige problemer, da ingen læger eller terapeuter havde været i stand til at hjælpe ham.

Schümperli's forskning førte ham i 1993 til den opdagelse, at den øverste nakkehvirvel, også kaldet Atlas, hos langt størstedelen af befolkningen, var ude af sin normale position. Han var overbevist om, at denne opdagelse indeholdt svaret på hans mange sundhedsmæssige problemer.

Det fremherskende syn på tidspunktet fra det 19. århundredes kiropraktikmanualer var, at Atlas hos de fleste mennesker havde hvad der blev betegnet som en sub-luxation. Atlas var altså ikke i sin korrekte position.

Schümperli mente, at i virkeligheden var problemet med positionen af Atlas af langt større betydning end generelt antaget.

Det tog yderligere tre år, før Schümperli udviklede en teknik til at justere Atlas: en teknik, der kun krævede én session for permanent at korrigerer positionen af Atlas til en mere optimal position.

Schümperli fandt ud af, at hans krop efter behandlingen undergik en helingsproces. Hans helbred forbedrede sig så meget i løbet af et år, at han besluttede at begynde at udøve metoden, så han kunne hjælpe andre.

Sådan udføres AtlasPROfilax

Metoden består af en specifik massage, der udføres ved hjælp af et patenteret AtlasPROfilax® ikke-invasivt massageværktøj. Metoden fjerner spændinger i stramme og ømme nakkemuskler.

Der foretages ikke nogen former for manipulation eller pludselige bevægelser under behandlingen, der derfor er meget sikker.

For information om pris og booking til behandling, se under fanen “praktisk info”